tent house waiheke island

tent house new zealand

Hidden in the rainforest of waiheke island, New Zealand. Architect Chris Tate created the A-frame Tent House as his own studio and retreat. Eventually the cabin turned into a holiday home where all of us can hide and blend with nature. The dark exterior makes you feel the same with its lush surroundings

The white colour scheme inside is an instant eye-catcher. Tent House has a single mezzanine bedroom and bathroom, and a fully glazed end with uninterrupted views out onto the nearby undeveloped wetlands. Its minimal interiors offset the surrounding dense vegetation, while upstairs the pitched roof and draped curtains give the sense of sleeping among the trees. A lack of walls and doors generates a compact but continuous space for living.

Pictures by Simon Devitt


Geef een reactie

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*


vier × 5 =

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>